Sani Dunes: η νέα πινελιά πολυτέλειας στη Χαλκιδική

Στα τέλη Ιουνίου του 2017 θα είναι έτοιμο το Sani Dunes, το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων του πολυτελούς συγκροτήματος Sani Resort στη Χαλκιδική. Η δημιουργία του ξενοδοχείου γίνεται στα πλαίσια μεγάλου επενδυτικού προγράμματος του Ομίλου Sani.

Σε μια έκταση 41 στρεμμάτων, το Sani Dunes έρχεται για να προσφέρει εκλεπτυσμένο και κομψό περιβάλλον, σε μοντέρνες γραμμές, στα 136 δωμάτια και σουίτες του. Ιδιωτική παραλία, εξωτερικές και θερμαινόμενες πισίνες, spa, 6 μπαρ και ρεστοράν, διακόσμηση με έπιπλα από φυσικό ξύλο, υψηλής ποιότητας υφάσματα επιπλώσεων, Wi-Fi, 24ώρο room service, όλα είναι τοποθετημένα και επιλεγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας. Το Sani Dunes θα είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν τις αποδράσεις αλλά και για οικογένειες με παιδιά άνω των 12 ετών.

 Το ύψος της επένδυσης θα αγγίξει τα 24 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς να υπολογιστεί η αξία της γης) και θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής. 

Πηγή: grekomania.com

Subscribe to our newsletter